Bestratingen

Voor particulieren & bedrijven

voordelige bestratingen

Zoekt u een bestratingsbedrijf voor het leveren en leggen van uw straatwerk? Zoekt u een bestratingsbedrijf  voor de openbare weg, uw oprit, tuin, terras, erf of bedrijventerrein? De stratenmakers van Have Bestratingen staan voor u klaar. 

Wij werken flexibel, met een jong en divers team die bestaat uit stratenmakers in opleiding en ervaren vakmensen. Alles wordt naar uw wens opgeleverd en door de diversiteit in het team kunnen wij voordelige tarieven bieden voor al uw straatwerk. 

divers en jong team

Gunstige tarieven

korte lijnen & persoonlijk

Gezamelijk vele jaren ervaring

100% tevredenheid

Stratenmaker

oprit, tuin, terras, erf, bedrijventerrein etc. 

wat kunnen wij voor u bestraten?

Wij hebben gezamenlijk vele jaren werkervaring en kunnen u dan ook op vrijwel elk gebied van dienst zijn. Denk hierbij aan het bestraten van uw oprit, een terras of uw bedrijventerrein. Heeft u specifieke eisen, wensen of een bijzonder klus, neem dan gerust even contact met ons op om te kijken of we u van dienst kunnen zijn. 

van klein tot groot

Bestratingen naar uw wens

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw straatwerk, nu en in de toekomst. Daarom zorgen wij voor kwalitatieve bestratingen die met aandacht worden gelegd. Wij vinden het eveneens belangrijk dat kwalitatief straatwerk betaalbaar is en bieden daarom nette prijzen. Wij verlaten de locatie pas als u 100% tevreden bent met de geleverde diensten. 

Mocht u achteraf nog vragen hebben dan staan we uiteraard ook voor u klaar. Door deze manier van werken hebben wij een groot klantenbestand die tot stand is gekomen uit mond- tot mond reclame. Hier zijn wij erg trots op. 

BetratingsPartner van Tuin en Terras Flevoland 

Wij zijn bestratingspartner van Tuin en Terras Flevoland. 

Dit betekent dat wij volgens de fabrikanten richtlijn de bestrating aanleggen die u bij tuin & Terras heeft aangeschaft. Tevens kunt u in de uitgebreide schowtuin uw bestrating uitzoeken en een gratis Tuinontwerp laten maken.

De uiteindelijke bestelling kunt u bij ons plaatsen en wij zorgen voor de afhandeling en de stratenmakers volume korting. U ontvangt de factuur rechtstreeks van ons.

Keramiek, GeoCeramica en Geosteen tegels

gespecialiseerd in sierbestrating

Wij hebben ons gespecialiseerd in sierbestrating van Keramiek en GeoCeramica voor in bijvoorbeeld de tuin, terras en oprit!

Keramiek (Triagres)
Wij leggen 2 cm dikke keramische tegels in een drainage-mortel verlegd met een speciale aanhechting. De nieuwe keramische tegels zijn 3 cm dik. Deze tegels zijn alweer een stuk zwaarder en liggen normaal gesproken wat vaster. Maar ook voor het leggen van deze 3 cm dikke keramiek tegel adviseren wij een speciaal samengesteld mortelbed of een stabilisatie laag aan te brengen.

Deze tegels zijn door en door verdicht zodat de aanhechting van vuil en aanslag wordt bemoeilijkt. Er is geen open of poreuze basis waaraan deze aanslag zich kan hechten. Vuil laat zich heel eenvoudig wegpoetsen. Ook met een hogedrukreiniger, wat op veel andere tegels juist af te raden is. Ook zijn keramische tegels bestand tegen strooizout. Zo geniet u ook hartje winter van een toegankelijk terras. Daarnaast zijn keramische tegels 100% kleurecht, slijtvast, krasvast en zuur- en chloorbestendig. Ze gaan een leven lang mee. Ook te verkrijgen in bijvoorbeeld een strokenverband houtvloer motief.

GeoCeramica
Uitermate geschikt om te leggen op bijvoorbeeld het (dak)terras, balkon en de oprit, dankzij de 4-, 6-, en 8 cm dikke tegels. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om van buiten naar binnen te leggen. Normaliter zijn de bestaande keramische designs geïntegreerd met het Stabikorn. Dit is een poreuze betonnen onderlaag maar is ook beschikbaar als 1 cm dikke plavuis. Dit betekent dat u ook binnenvloeren van bijvoorbeeld een uitbouw, serre, eetkeuken of lounge BBQ hoek in 1 design kunt laten doorlopen.


Have Bestratingen

Uiterwaardenstraat 30B
8081 HJ Elburg

06 33 00 82 00
info@havebestratingen.nl

offerte