Bestratingen

Voor particulieren & bedrijven

voordelige bestratingen

Zoekt u een bestratingsbedrijf voor het vakkundig leveren en leggen van uw straatwerk? De stratenmakers van Have Bestratingen staan voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het bestraten van een openbare weg, uw oprit, tuin, terras, erf of bedrijventerrein. Met de juiste apparatuur en vakkennis realiseren we sfeervolle sierbestrating, een keramisch terras of een strakke bestrating in uw achtertuin.

Have Bestratingen bestaat uit een jong, gedreven en divers team. Met talentvolle stratenmakers in opleiding en ervaren vakmensen toveren wij uw idee om in een mooi eindresultaat. Alles wordt naar uw wens opgeleverd en door de diversiteit in het team bieden wij voordelige tarieven voor al uw straatwerk. We kijken er naar uit om uw project naar volle tevredenheid uit te voeren.

Stratenmaker

oprit, tuin, terras, erf, bedrijventerrein etc. 

wat kunnen wij voor u bestraten?

Wij hebben gezamenlijk vele jaren werkervaring en kunnen u op vrijwel elk gebied van dienst zijn. Denk hierbij aan het bestraten van uw oprit, een terras of uw bedrijventerrein. Heeft u specifieke eisen, wensen of een bijzondere klus, neem gerust even contact op om te kijken of we u van dienst kunnen zijn. 

Bestratingen afgestemd op uw wensen

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw straatwerk, nu en in de toekomst. Daarom zorgen wij voor kwalitatieve bestratingen die met aandacht worden gelegd. Wij vinden het eveneens belangrijk dat kwalitatief straatwerk betaalbaar is en bieden daarom nette prijzen. Wij verlaten de locatie pas als u 100% tevreden bent met de geleverde diensten. Mocht u achteraf nog vragen hebben, dan staan we uiteraard ook voor u klaar. Door deze manier van werken hebben wij een groot klantenbestand die tot stand is gekomen uit mond- tot mond reclame. Hier zijn wij erg trots op. 

BetratingsPartner van Tuin en Terras Flevoland

Wij zijn bestratingspartner van Tuin en Terras Flevoland. 

Dit betekent dat wij volgens de fabrikanten richtlijnen de bestrating aanleggen die u bij Tuin & Terras heeft aangeschaft. Tevens kunt u in de uitgebreide showtuin uw bestrating uitzoeken en een gratis tuinontwerp laten maken.

De uiteindelijke bestelling kunt u bij ons plaatsen en wij zorgen voor de afhandeling en de stratenmakers volume korting. U ontvangt de factuur rechtstreeks van ons.

Keramiek, GeoCeramica en Geosteen tegels

gespecialiseerd in sierbestrating

Wij hebben ons gespecialiseerd in sierbestrating van Keramiek en GeoCeramica voor de tuin, terras en oprit!

Keramiek (Triagres)

Wij leggen 2 cm dikke keramische tegels in een drainage-mortel verlegd met een speciale aanhechting. De nieuwe keramische tegels zijn 3 cm dik. Deze tegels zijn alweer een stuk zwaarder en liggen normaal gesproken wat vaster. Maar ook voor het leggen van deze 3 cm dikke keramiek tegel adviseren wij een speciaal samengesteld mortelbed of een stabilisatie laag aan te brengen.

Deze tegels zijn door en door verdicht zodat de aanhechting van vuil en aanslag wordt bemoeilijkt. Er is geen open of poreuze basis waaraan deze aanslag zich kan hechten. Vuil laat zich heel eenvoudig wegpoetsen. Ook met een hogedrukreiniger, wat op veel andere tegels juist af te raden is. Ook zijn keramische tegels bestand tegen strooizout. Zo geniet u ook hartje winter van een toegankelijk terras. Daarnaast zijn keramische tegels 100% kleurecht, slijtvast, krasvast en zuur- en chloorbestendig. Ze gaan een leven lang mee. Ook te verkrijgen in bijvoorbeeld een strokenverband houtvloer motief.

GeoCeramica

Uitermate geschikt om te leggen op bijvoorbeeld het (dak)terras, balkon en de oprit, dankzij de 4-, 6-, en 8 cm dikke tegels. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om van buiten naar binnen te leggen. Normaliter zijn de bestaande keramische designs geïntegreerd met het Stabikorn. Dit is een poreuze betonnen onderlaag maar is ook beschikbaar als 1 cm dikke plavuis. Dit betekent dat u ook binnenvloeren van een uitbouw, serre, eetkeuken of lounge BBQ hoek in 1 design kunt laten doorlopen.

Have Bestratingen

Uiterwaardenstraat 30B
8081 HJ Elburg

06 28 64 06 00
info@havebestratingen.nl

offerte