Bestratingen

Voor particulieren & bedrijven

voordelige bestratingen

Zoekt u een bestratingsbedrijf voor het leveren en leggen van uw straatwerk? Zoekt u een bestratingsbedrijf  voor de openbare weg, uw oprit, tuin, terras, erf of bedrijventerrein? De stratenmakers van Have Bestratingen staan voor u klaar. 

Wij werken flexibel, met een jong en divers team die bestaat uit stratenmakers in opleiding en ervaren vakmensen. Alles wordt naar uw wens opgeleverd en door de diversiteit in het team kunnen wij voordelige tarieven bieden voor al uw straatwerk. 

divers en jong team

Gunstige tarieven

korte lijnen & persoonlijk

Gezamelijk vele jaren ervaring

100% tevredenheid

Stratenmaker

oprit, tuin, terras, erf, bedrijventerrein etc. 

wat kunnen wij voor u bestraten?

Wij hebben gezamenlijk vele jaren werkervaring en kunnen u dan ook op vrijwel elk gebied van dienst zijn. Denk hierbij aan het bestraten van uw oprit, een terras of uw bedrijventerrein. Heeft u specifieke eisen, wensen of een bijzonder klus, neem dan gerust even contact met ons op om te kijken of we u van dienst kunnen zijn. 

van klein tot groot

Bestratingen naar uw wens

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw straatwerk, nu en in de toekomst. Daarom zorgen wij voor kwalitatieve bestratingen die met aandacht worden gelegd. Wij vinden het eveneens belangrijk dat kwalitatief straatwerk betaalbaar is en bieden daarom nette prijzen. Wij verlaten de locatie pas als u 100% tevreden bent met de geleverde diensten. 

Mocht u achteraf nog vragen hebben dan staan we uiteraard ook voor u klaar. Door deze manier van werken hebben wij een groot klantenbestand die tot stand is gekomen uit mond- tot mond reclame. Hier zijn wij erg trots op. 

Have Bestratingen

Uiterwaardenstraat 30B
8081 HJ Elburg

06 33 00 82 00
info@havebestratingen.nl

offerte