over ons

over have bestratingen

Have Bestratingen is in 2019 opgericht door Nick Have. In zijn sociale omgeving heeft hij veel betrouwbare stratenmakers leren kennen en de kneepjes van het vak geleerd. Samen met trouwe vrienden besloot Nick om vakkundige bestratingen bij de mensen thuis te realiseren. 

Door betaalbare bestrating aan te bieden en vakkundig werk op te leveren, is Have Bestratingen een betrouwbaar adres geworden voor sierbestrating en meer. In combinatie met passie voor het vak, een professionele werkhouding en de wil om ieder project naar 100% tevredenheid op te leveren, maakt Have Bestratingen de perfecte stratenmaker voor particulieren en bedrijven. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Nick Have bestratingen

Have bestratingen biedt: Gunstige prijzen Kundig werk 100% tevredenheid Flexibiliteit 

Stratenmaker Dronten

Werkgebied

Werkgebied

gevestigd in elburg. 

waar zijn wij actief?

Have Bestratingen is gevestigd in Elburg en werkt voornamelijk in de regio. Wij bieden straatwerk aan in de volgende plaatsen: Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Zwolle, Lelystad, Almere, Amersfoort en Apeldoorn en de regio’s hieromheen. 

wij zoeken stratenmakers 

vacatures

Omdat wij met deze opzet van lage prijzen voor straatwerk veel werk hebben, zijn we nog op zoek naar 2 ervaren stratenmakers uit de buurt van Elburg. Bij interesse ontvangen we graag een mail op info@havebestratingen.nl. Telefonisch contact is ook mogelijk op 06 33 00 82 00 (of stuur een WhatsApp bericht). 

Sierbestrating Elburg

Have Bestratingen

Uiterwaardenstraat 30B
8081 HJ Elburg

06 28 64 06 00
info@havebestratingen.nl

offerte