over ons

sinds 2019

over have bestratingen

Mijn naam is Nick Have, eigenaar van Have Bestratingen. Als leerling stratenmaker ben ik in 2019 begonnen met mijn eigen onderneming, dit vanwege de enorme passie voor het vak en de wil om projecten naar eigen inzicht uit te voeren. Vanwege de hoge klanttevredenheid, lage tarieven en ons enthousiasme, zijn wij hard gegroeid. Zo heb ik steeds meer mensen uit mijn netwerk verzameld met allen veel of beperkte ervaring in het vak. Gezamenlijk hebben wij vele jaren werkervaring. Op dit moment halen wij de meeste klanten binnen via mond- tot mondreclame doordat tevreden klanten ons aanbevelen bij vrienden en familie. 

Stratenmaker Zwolle

Have bestratingen biedt: Gunstige prijzen Kundig werk 100% tevredenheid Flexibiliteit 

Stratenmaker Dronten

Werkgebied

Werkgebied

gevestigd in elburg. 

waar zijn wij actief?

Have Bestratingen is gevestigd in Elburg en werkt voornamelijk in de regio. Wij bieden straatwerk aan in de volgende plaatsen: Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Zwolle, Lelystad, Almere, Amersfoort en Apeldoorn en de regio’s hieromheen. 

wij zoeken stratenmakers 

vacatures

Omdat wij met deze opzet van lage prijzen voor straatwerk veel werk hebben, zijn we nog op zoek naar 2 ervaren stratenmakers uit de buurt van Elburg. Bij interesse ontvangen we graag een mail op info@havebestratingen.nl. Telefonisch contact is ook mogelijk op 06 33 00 82 00 (of stuur een WhatsApp bericht). 

 

Have Bestratingen

Uiterwaardenstraat 30B
8081 HJ Elburg

06 33 00 82 00
info@havebestratingen.nl

offerte