Keramisch terras

Voor particulieren & bedrijven

Keramisch terras aanleggen

Op zoek naar een stratenmaker die uw keramisch terras vakkundig aanlegt? Have Bestratingen is gespecialiseerd in sierbestratingen voor uw tuin, terras of oprit. Met keramische tegels creëert u een luxe uitstraling voor buiten. Daarnaast staan keramische tuintegels bekend om vele voordelen waar u jarenlang profijt van heeft. Tegels van keramiek zijn kleurvast, slijtvast, waterafstotend en onderhoudsvriendelijk.

Doordat de terrastegels stroef zijn, hoeft u niet bang te zijn voor gladheid. Ook wanneer het regent. Is uw oprit of terras vies geworden? Keramische tuintegels maakt u in een handomdraai schoon. Ze gaan een leven lang mee, zodat u zorgeloos geniet van uw keramische terras. Keramische buitentegels zijn ideaal te gebruiken voor tuinen, zwembaden en terrassen. Deze duurzame tegelsoort is een complete oplossing voor het ontwerpen van een modern buitenleven.

divers en jong team

Gunstige tarieven

korte lijnen & persoonlijk

Gezamelijk vele jaren ervaring

100% tevredenheid

Keramische terrastegels

Bij het aanleggen van uw keramisch terras gebruiken we tegels van 2 of 3cm dik. Wij leggen 2 cm dikke keramische tegels in een drainage-mortel verlegd met een speciale aanhechting. Hierdoor geniet u jarenlang van een duurzaam en onderhoudsvriendelijk terras. De nieuwe keramische terrastegels zijn 3 cm dik. Deze terrastegels zijn een stuk zwaarder en liggen wat vaster dan de smallere tegels. Ook voor het leggen van deze 3 cm dikke keramieke tegels adviseren wij een speciaal samengesteld mortelbed of een stabilisatie laag aan te brengen. 

Voor aanleggen van keramische terrastegels hebben we de juiste vakkennis in huis. Zoekt u een bestratingsbedrijf voor een vakkundig en duurzaam keramisch terras? De stratenmakers van Have Bestratingen staan voor u klaar. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Have Bestratingen

Uiterwaardenstraat 30B
8081 HJ Elburg

06 28 64 06 00
info@havebestratingen.nl

offerte