Stratenmaker Dronten

Voordelig straatwerk voor iedere klus.

Stratenmaker Dronten Voor particulieren of bedrijven. 

Gunstige prijzen, kundig werk

Have Bestratingen bestaat uit een groep jonge enthousiastelingen met bij elkaar vele jaren ervaring. Wij verzorgen het straatwerk en tuinwerk voor particuliere- en zakelijke klanten. Ook groter straatwerk is voor ons geen enkel probleem. Wij beschikken over de benodigde apparatuur. Lees hier meer over bestratingen. 

Voordelig

flexibel

jong bedrijf

Stratenmaker Zwolle

Have bestratingen biedt: Gunstige prijzen Kundig werk 100% tevredenheid Flexibiliteit 

Stratenmaker

Werkgebied

Werkgebied

stratenmaker Dronten

waar zijn wij actief?

Have Bestratingen is gevestigd in Elburg en werkt voornamelijk in de regio. Wij bieden straatwerk aan in de volgende plaatsen: Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Zwolle, Lelystad, Almere, Amersfoort en Apeldoorn en de regio’s hieromheen. 

over ons

wie zijn wij?

Mijn naam is Nick Have, eigenaar van Have Bestratingen en ik ben stratenmaker Dronten (regio) in opleiding  In mijn sociale omgeving heb ik veel enthousiaste en betrouwbare stratenmakers en kraanmachinisten. Ik heb besloten om met mijn vrienden onze diensten als statenmaker aan te bieden. Samen hebben wij vele jaren werkervaring. Door deze opzet kan ik een hele gunstige prijs aanbieden voor kundig werk. 

Dit in combinatie met een passie voor het vak, een professionele werkhouding en de wil om ieder project naar 100% tevredenheid op te leveren, maakt Have Bestratingen de perfecte partner voor kundig werk tegen gunstige tarieven.

Stratenmaker Harderwijk

Have Bestratingen

Uiterwaardenstraat 30B
8081 HJ Elburg

06 28 64 06 00
info@havebestratingen.nl
 

offerte  

Waarom een stratenmaker dronten?

Een stratenmaker Dronten of straatmaker is een vakman die straten, erven, stoepen en pleinen aanlegt. Er zijn verschillende soorten bestrating, zoals klinkers, tegels, keien en natuursteen. Iedere soort bestrating vergt een eigen aanpak. Daarom dient de stratenmaker kennis te hebben van al deze verschillende materialen. U kunt ook zelf aan de slag met het aanleggen van uw oprit, tuin, terras etc. Voor het beste en snelste resultaat kunt u ook terecht bij Have Bestratingen. Wij gebruiken professionele apparatuur en bieden goedkope prijzen. Mocht u meer informatie willen ontvangen, een vrijblijvende offerte of een afspraak wilt inplannen, neem dan gerust even contact met ons op. Wij staan voor u klaar en kijken ernaar uit om ook voor u een project naar tevredenheid uit te voeren en af te ronden.