Stratenmaker Zwolle

Voordelig straatwerk voor iedere klus.

Stratenmaker zwolle Voor particulieren of bedrijven. 

Gunstige prijzen, kundig werk

Op zoek naar een ervaren stratenmaker in Zwolle? Have Bestratingen bestaat uit een team enthousiastelingen met vele jaren ervaring. Wij verzorgen het straatwerk en tuinwerk voor particuliere en zakelijke klanten. Daarnaast is het grotere straatwerk voor ons geen enkel probleem. Wij beschikken over de benodigde apparatuur en kennis om bestratingen vakkundig te plaatsen.

Voordelig

flexibel

jong bedrijf

Stratenmaker Zwolle

Have bestratingen biedt: Gunstige prijzen Kundig werk 100% tevredenheid Flexibiliteit 

Stratenmaker

Werkgebied

Werkgebied

stratenmaker zwolle

waar zijn wij actief?

Have Bestratingen is gevestigd in Elburg en werkt voornamelijk in de regio. Wij bieden straatwerk aan in de volgende plaatsen: Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Zwolle, Lelystad, Almere, Amersfoort en Apeldoorn en de regio’s hieromheen. 

over ons

wie zijn wij?

Mijn naam is Nick Have, eigenaar van Have Bestratingen en ik ben stratenmaker in de regio Zwolle. In mijn sociale omgeving ken ik veel enthousiaste en betrouwbare stratenmakers en kraanmachinisten. Ik heb besloten om met mijn trouwe vrienden onze diensten als vakkundige stratenmakers in Zwolle aan te bieden. Samen hebben wij vele jaren werkervaring, zodat we het beste eindresultaat opleveren. Door deze insteek kan ik een hele gunstige prijs aanbieden voor kundig straatwerk. In combinatie met een passie voor het vak, een professionele werkhouding en de wil om ieder project naar 100% tevredenheid op te leveren, maakt Have Bestratingen de perfecte stratenmaker voor particulieren en bedrijven in Zwolle.
Stratenmaker Harderwijk

Have Bestratingen

Uiterwaardenstraat 30B
8081 HJ Elburg

06 28 64 06 00
info@havebestratingen.nl
 

offerte  

Waarom een stratenmaker Zwolle?

Een stratenmaker in Zwolle is een vakman die straten, erven, stoepen en pleinen professioneel aanlegt. Er zijn verschillende soorten bestrating, zoals klinkers, tegels, keien en natuursteen. Iedere soort bestrating vergt een eigen aanpak. Daarom dient de stratenmaker kennis te hebben van al deze verschillende materialen. Voor het beste en snelste resultaat kunt u ook terecht bij Have Bestratingen. Wij gebruiken professionele apparatuur en bieden goedkope prijzen. Als ervaren stratenmaker in Zwolle leveren we een geweldig eindresultaat op, waar u jarenlang plezier van heeft. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een afspraak inplannen? Neem contact met ons op en laten we samen de mogelijkheden bespreken. We kijken er naar uit om uw project naar volle tevredenheid uit te voeren.