veelgestelde vragen

Wij zijn leerling stratenmakers maar werken ook samen met ervaren mensen in het vakgebied. Gezamenlijk beschikken wij over genoeg ervaring om ook uw project naar tevredenheid af te ronden. 

Omdat wij niet allen volledig zijn afgestudeerd kunnen wij zeer gunstige tarieven aanbieden terwijl u wel kundig vakwerk ontvangt. Voor een specifieker antwoord kunt u het beste even een vrijblijvende offerte opvragen. 

Have Bestratingen levert kundig werk tegen gunstige prijzen. We zijn er voor vrijwel iedere klus en denken mee met de klant. Door onze passie voor het vak en ons enthousiasme, kunnen we ook uw project naar tevredenheid afronden. 

Wij zijn gevestigd in Elburg en werken vanuit hier in de gehele regio. Denk aan Nunspeet, Zwolle, Apeldoorn, Amersfoort, Kampen etc. 

Wij zorgen er altijd voor dat u tevreden bent met het door ons geleverde werk. Mocht dit toch niet het geval zijn dan zullen we dit uiteraard netjes en in overleg met u oplossen. 

Ja, wij zijn voornamelijk in de regio actief maar werken op verzoek ook daarbuiten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij zijn begonnen met Have Bestratingen in 2020 en hebben sindsdien al veel projecten mogen uitvoeren voor diverse klanten. 

Vraag niet beantwoord? Neem gerust contact op.

Have Bestratingen

Uiterwaardenstraat 30B
8081 HJ Elburg

06 28 64 06 00
info@havebestratingen.nl

offerte