Sierbestrating Lelystad

Voordelig straatwerk voor iedere klus.

SIERBESTRATING VOOR PARTICULIEREN en BEDRIJVEN.

Wilt u sierbestrating in Lelystad vakkundig laten leggen? Have Bestratingen neemt uw bestrating uit handen en realiseert een geweldig eindresultaat. Wij verzorgen het straatwerk en tuinwerk voor particuliere en zakelijke klanten. Daarnaast is het grotere straatwerk voor ons geen enkel probleem. Wij beschikken over de benodigde apparatuur en kennis om uw sierbestrating in Lelystad vakkundig te plaatsen.

Voordelig
flexibel
jong bedrijf
Stratenmaker Zwolle
Have bestratingen biedt: Gunstige prijzen Kundig werk 100% tevredenheid Flexibiliteit 
Uw sierbestrating in Lelystad

Have Bestratingen is een ervaren stratenmaker die uw sierbestrating in Lelystad professioneel aanlegt. Er zijn verschillende soorten bestrating, zoals klinkers, tegels, keien en natuursteen. Iedere sierbestrating vergt een eigen aanpak. Voor het beste en snelste resultaat kunt u terecht bij Have Bestratingen. Wij gebruiken professionele apparatuur en bieden goedkope prijzen. Als ervaren stratenmaker leveren we een geweldig eindresultaat in Lelystad, waar u jarenlang plezier van heeft. 

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een afspraak inplannen voor uw sierbestrating? Neem contact op en laten we de mogelijkheden bespreken. We kijken er naar uit om uw project naar tevredenheid uit te voeren. Have Bestratingen is gevestigd in Elburg en werkt voornamelijk in de regio. 

Wie is have bestratingen?

Have Bestratingen is opgericht door Nick Have en verzorgt uw sierbestrating in de regio Lelystad.

“In mijn sociale omgeving ken ik veel enthousiaste en betrouwbare stratenmakers en kraanmachinisten. Ik heb besloten om met mijn trouwe vrienden onze diensten als vakkundige stratenmakers in Lelystad aan te bieden. Samen hebben wij vele jaren werkervaring, zodat we het beste eindresultaat opleveren. Door deze insteek kan ik een hele gunstige prijs aanbieden voor uw sierbestrating.” – Nick Have –

In combinatie met een passie voor het vak, een professionele werkhouding en de wil om ieder project naar 100% tevredenheid op te leveren, is Have Bestratingen de perfecte partij voor uw sierbestrating in Lelystad. Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

neem contact op

Have Bestratingen

Uiterwaardenstraat 30B
8081 HJ Elburg

06 28 64 06 00
info@havebestratingen.nl