Stratenmaker Deventer

Voordelig straatwerk.

Stratenmaker Deventer Voor particulieren of bedrijven.

Gunstige prijzen en kundig werk

Bent u op zoek naar een vakkundige stratenmaker in Deventer? Have Bestratingen bestaat uit een team enthousiastelingen met vele jaren ervaring. Wij verzorgen het straatwerk en tuinwerk voor particuliere en zakelijke klanten. Daarnaast is het grotere straatwerk voor ons geen enkel probleem. Wij beschikken over de benodigde apparatuur en kennis om prachtige bestratingen in Deventer aan te leggen. Uw tuin of oprit opfrissen met mooi straatwerk? Schakel de stratenmakers van Have Bestratingen in.

Voordelig

flexibel

jong bedrijf

Stratenmaker Zwolle

Have bestratingen biedt: Gunstige prijzen Kundig werk 100% tevredenheid Flexibiliteit 

Stratenmaker Deventer

Werkgebied

Werkgebied

stratenmaker vlakbij Deventer

waar zijn wij actief?

Have Bestratingen is gevestigd in Elburg en werkt voornamelijk in de regio. Wij bieden straatwerk aan in de volgende plaatsen: Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Zwolle, Lelystad, Almere, Amersfoort en Apeldoorn en de regio’s hieromheen. 

WIE is Have bestratingen?

Mijn naam is Nick Have, eigenaar van Have Bestratingen en ik ben een vakkundige stratenmaker in de regio Deventer. In mijn sociale omgeving ken ik veel enthousiaste en betrouwbare stratenmakers en kraanmachinisten. Ik heb besloten om met mijn trouwe vrienden onze diensten als vakkundige stratenmakers in Deventer aan te bieden.

Samen hebben wij vele jaren werkervaring, waardoor we het beste eindresultaat opleveren. Door deze insteek kan ik een hele gunstige prijs aanbieden voor kundig straatwerk. In combinatie met passie voor het vak, een professionele werkhouding en de wil om ieder project naar 100% tevredenheid op te leveren, maakt Have Bestratingen de perfecte stratenmaker voor particulieren en bedrijven in Deventer.

Stratenmaker in Deventer

Have Bestratingen

Uiterwaardenstraat 30B
8081 HJ Elburg

06 28 64 06 00
info@havebestratingen.nl
 

offerte  

stratenmaker in Deventer nodig?

Een stratenmaker in Deventer is een vakman die straten, erven, stoepen en pleinen professioneel aanlegt. Er zijn verschillende soorten (sier)bestratingen, zoals klinkers, tegels, keien en natuursteen. Iedere soort bestrating vergt een eigen aanpak. Daarom dient een stratenmaker kennis te hebben van al deze verschillende materialen. Voor het beste en snelste resultaat kunt u ook terecht bij Have Bestratingen. Wij gebruiken professionele apparatuur en bieden goedkope prijzen. Als ervaren stratenmaker in Deventer leveren we een geweldig eindresultaat op, waar u jarenlang plezier van heeft. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een afspraak inplannen? Neem contact met ons op en laten we samen de mogelijkheden bespreken. We kijken er naar uit om uw project naar volle tevredenheid uit te voeren.