goedkope stratenmaker

goedkoop straatwerk voor iedere budget.

Goedkope stratenmaker Voor particulieren of bedrijven. 

Gunstige prijzen en kundig werk

Wilt u niet te diep in de buidel tasten? Dan biedt een goedkope stratenmaker de uitkomst voor uw portemonnee. Have Bestratingen bestaat uit een team enthousiastelingen met vele jaren ervaring. Wij verzorgen het straatwerk en tuinwerk voor particuliere en zakelijke klanten. Daarnaast is het grotere straatwerk voor ons geen enkel probleem. Wij beschikken over de benodigde apparatuur en kennis om goedkope bestratingen vakkundig te plaatsen.

Voordelig

flexibel

jong bedrijf

Stratenmaker Zwolle

Have bestratingen biedt: Gunstige prijzen Kundig werk 100% tevredenheid Flexibiliteit 

Stratenmaker

Werkgebied

Werkgebied

Goedkoop straatwerk

Zoekt u een goedkope stratenmaker in uw woonplaats of regio? Have Bestratingen is gevestigd in Elburg en legt vakkundig straatwerk door het hele land. Wij bieden goedkoop straatwerk aan in de volgende plaatsen: Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Zwolle, Lelystad, Almere, Amersfoort en Apeldoorn en de regio’s hieromheen. 

over ons

Maak kennis met have

Mijn naam is Nick Have, eigenaar van Have Bestratingen. In mijn sociale omgeving ken ik veel enthousiaste en betrouwbare stratenmakers en kraanmachinisten. Ik heb besloten om met mijn trouwe vrienden onze diensten als goedkope stratenmakers in heel Nederland aan te bieden.

Samen hebben wij vele jaren werkervaring, waardoor we het beste eindresultaat opleveren. Door deze insteek kan ik een geweldig eindresultaat leveren voor goedkoop straatwerk. In combinatie met een passie voor het vak, een professionele werkhouding en de wil om ieder project naar 100% tevredenheid op te leveren, maakt Have Bestratingen de perfecte betaalbare stratenmaker voor particulieren en bedrijven.

Stratenmaker Harderwijk

Have Bestratingen

Uiterwaardenstraat 30B
8081 HJ Elburg

06 28 64 06 00
info@havebestratingen.nl

offerte  

Een goedkope stratenmaker inschakelen?

Een goedkope stratenmaker is een vakman die straten, erven, stoepen en pleinen tegen een betaalbaar budget aanlegt. Er zijn verschillende soorten bestratingen, zoals klinkers, tegels, keien en natuursteen. Iedere soort bestrating vergt een eigen aanpak. Daarom dient een deskundige stratenmaker de juiste kennis te hebben van al deze verschillende materialen. Voor het beste en snelste resultaat kunt u ook terecht bij Have Bestratingen. Wij gebruiken professionele apparatuur en bieden goedkoop straatwerk. Als ervaren stratenmaker leveren we een geweldig eindresultaat op, waar u jarenlang plezier van heeft. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een afspraak inplannen? Neem contact met ons op en laten we samen de mogelijkheden bespreken. We kijken er naar uit om uw project naar volle tevredenheid uit te voeren.