Goedkope tuinbestrating

Voordelige sierbestratingen voor iedere budget.

stratenmaker Voor particulieren of bedrijven. 

Goedkope tuinbestrating aanleggen?

Wilt u graag u tuin laten bestraten, maar niet te diep in de buidel willen tasten? Dan biedt een goedkope tuinbestrating de uitkomst voor uw portemonnee. Have Bestratingen bestaat uit een jong team van enthousiastelingen met vele jaren ervaring. Wij verzorgen prachtig straatwerk en tuinwerk voor particuliere en zakelijke klanten. Daarnaast is het grotere straatwerk voor ons geen enkel probleem. Onze stratenmakers beschikken over de beste apparatuur en vakkennis om goedkope tuinbestratingen op vakkundige wijze te plaatsen. Op basis van uw budget en wensen realiseren we een mooi eindresultaat, waar u jarenlang plezier van heeft. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Voordelig

flexibel

jong bedrijf

Stratenmaker Zwolle

Have bestratingen biedt: Gunstige prijzen Kundig werk 100% tevredenheid Flexibiliteit 

Stratenmaker

Werkgebied

Werkgebied

Voordelige Tuinbestrating

Op zoek naar goedkope tuinbestrating in uw woonplaats of regio? Have Bestratingen is gevestigd in Elburg en legt vakkundig straatwerk door het hele land. Wij bieden goedkoop straatwerk aan in de volgende plaatsen: Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Zwolle, Lelystad, Almere, Amersfoort en Apeldoorn en de regio’s hieromheen. 

over ons

Maak kennis met have

Mijn naam is Nick Have, eigenaar van Have Bestratingen. In mijn sociale omgeving ken ik veel enthousiaste en betrouwbare stratenmakers en kraanmachinisten. Ik heb besloten om met mijn trouwe vrienden onze diensten als betaalbare stratenmakers in heel Nederland aan te bieden. Samen hebben wij vele jaren werkervaring, waardoor we het beste eindresultaat opleveren. Door deze insteek kan ik een geweldig resultaat leveren voor een goedkope tuinbestrating. In combinatie met een passie voor het vak, een professionele werkhouding en de wil om ieder project naar 100% tevredenheid op te leveren, maakt Have Bestratingen de perfecte stratenmaker voor particulieren en bedrijven.

Stratenmaker Harderwijk

Have Bestratingen

Uiterwaardenstraat 30B
8081 HJ Elburg

06 28 64 06 00
info@havebestratingen.nl

offerte  

Uw tuinbestrating goedkoop laten aanleggen?

Een stratenmaker is een vakman die straten, erven, stoepen en pleinen tegen een betaalbaar budget aanlegt. Er zijn verschillende soorten tuinbestratingen, zoals klinkers, tegels, keien en natuursteen. Uw budget bepaalt grotendeels of al uw wensen worden vervuld. Samen met u bespreken we de mogelijkheden om uw tuinbestrating te realiseren. Kunnen we de tuinbestrating goedkoper maken door ander materiaal te gebruiken of een kleinere oppervlakte te bestraten? Wij gebruiken professionele apparatuur en bieden voordelig straatwerk aan. Als ervaren stratenmaker leveren we een mooi eindresultaat op, waar u jarenlang plezier van heeft. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een afspraak inplannen? Neem contact met ons op en laten we samen de mogelijkheden bespreken. We kijken er naar uit om uw project naar volle tevredenheid uit te voeren.