Keramische bestrating

Voor particulieren & bedrijven

Keramische bestrating aanleggen

Op zoek naar een stratenmaker om uw keramische bestrating aan te leggen? Bestratingsbedrijf Have Bestratingen is gespecialiseerd in vakkundige sierbestratingen voor uw tuin, terras of oprit. Met een keramische bestrating creëert u een luxe en strakke uitstraling. Keramische tuintegels staan bekend om vele voordelen waar u jarenlang van geniet. De duurzame tegels zijn kleurvast, slijtvast, waterafstotend en onderhoudsvriendelijk. Door de stroeve oppervlakte hoeft u niet bang te zijn om uit te glijden, zelfs wanneer het regent. Daarnaast zijn de tegels in een handomdraai schoon te maken. Uw keramische bestrating gaat een leven lang mee, waardoor u optimaal geniet van uw tuin of oprit. Dankzij de grote voordelen van keramiek zijn deze tegels voor iedere toepassing te gebruiken, bijvoorbeeld voor de betegeling rondom zwembaden.

divers en jong team

Gunstige tarieven

korte lijnen & persoonlijk

Gezamelijk vele jaren ervaring

100% tevredenheid

Dikte van uw Keramische bestrating

Bij het aanleggen van een keramische bestrating gebruiken we tegels van 2 of 3cm dik. Wij leggen 2 cm dikke keramische tegels in een drainage-mortel verlegd met een speciale aanhechting. Hierdoor geniet u jarenlang van een onderhoudsvriendelijk terras. De nieuwe keramische terrastegels zijn 3 cm dik. Deze terrastegels zijn een stuk zwaarder en liggen wat vaster dan de smallere tegels. Ook voor het leggen van deze 3 cm dikke keramische bestrating gebruiken we een speciaal samengesteld mortelbed of een stabilisatie laag.

Voor aanleggen uw keramische bestrating hebben we de juiste vakkennis in huis. Zoekt u een bestratingsbedrijf voor een vakkundig en duurzaam eindresultaat? De stratenmakers van Have Bestratingen staan voor u klaar. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Have Bestratingen

Uiterwaardenstraat 30B
8081 HJ Elburg

06 28 64 06 00
info@havebestratingen.nl

offerte