Keramische tegels laten leggen?

Voordelig straatwerk voor iedere klus.

GUNSTIGE PRIJZEN EN KUNDIG WERK​

De specialist in KERAMISCHE TEGELS

Op zoek naar een professionele stratenmaker om uw keramische tegels te laten leggen? Have Bestratingen is gespecialiseerd in bestratingen voor uw tuin, terras of oprit. Met robuuste, keramische tegels creëert u een luxe uitstraling voor buiten. Daarnaast staan keramische tegels bekend om vele voordelen waar u jarenlang profijt van heeft. Tegels van keramiek zijn kleurvast, slijtvast, waterafstotend en onderhoudsvriendelijk. Wilt u graag een keramisch terras of oprit? Schakel de stratenmakers in van Have bestratingen en vraag een offerte aan.

Voordelig

flexibel

jong bedrijf

Keramische tegels laten leggen

Have bestratingen biedt: Gunstige prijzen Kundig werk 100% tevredenheid Flexibiliteit 

Stratenmaker

Werkgebied

Werkgebied

waar zijn wij actief?

Have Bestratingen is gevestigd in Elburg en werkt voornamelijk in de regio. Wij leggen keramische tegels aan in de volgende plaatsen: Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Zwolle, Lelystad, Almere, Amersfoort, ’t Gooi, Amsterdam, Apeldoorn en de regio’s hieromheen. 

CONTACT OPNEMEN >

over ons

wie zijn wij?

Mijn naam is Nick Have, eigenaar van Have Bestratingen en ik ben een vakkundige stratenmaker in Elburg. In mijn sociale omgeving ken ik veel enthousiaste en betrouwbare stratenmakers en kraanmachinisten. Ik heb besloten om met mijn trouwe vrienden onze diensten als vakkundige stratenmakers aan te bieden. Samen hebben wij vele jaren werkervaring, zodat we het beste eindresultaat opleveren. Door deze insteek kan ik een hele gunstige prijs aanbieden voor kundig straatwerk. In combinatie met een passie voor het vak, een professionele werkhouding en de wil om ieder project naar 100% tevredenheid op te leveren, maakt Have Bestratingen de perfecte stratenmaker voor particulieren en bedrijven.

Stratenmaker Harderwijk

Have Bestratingen

Uiterwaardenstraat 30B
8081 HJ Elburg

06 33 00 82 00
info@havebestratingen.nl

offerte  

De voordelen van keramische tegels laten leggen

Keramische tegels worden vervaardigd uit klei dat op hoge temperaturen wordt gebakken. Een van de kenmerken hierdoor is de hardheid van de tegel, wat als voordeel heeft dat de tegel ongevoelig is voor invloeden van buitenaf. Keramische tegels worden ook gebruikt voor binnenshuis. De tuintegels zijn ten opzichte van die tegels dikker (2 cm), aangezien de tegels buiten te maken kunnen krijgen met een zwaardere belasting en andere weersomstandigheden. Keramische tegels bieden veel voordelen, een aantal belangrijke voordelen sommen wij onderstaand op. 

  • Lichter dan betontegels. 
  • Krasvast en kleurvast (verkleurt niet). 
  • Kleur van tegel is bijna gelijk bij nat en droog weer. 
  • Harde steen en zeer onderhoudsvriendelijk. 
  • De tegels zijn maatvast. 
  • De tegels zijn sterk, zo kunt u in de winter gerust zout op de tegels strooien zonder gevolgen.

in wat voor kleuren zijn keramische tegels beschikbaar?

Keramische tegels zijn in vele kleuren verkrijgbaar, wij kunnen vrijwel alles leveren (in samenwerking met Tuin en Terras Flevoland) en leggen. Zo is het zelfs mogelijk om hout kleuren te leveren waardoor u uw woonkamer naar buiten kunt halen. Wij hanteren nette prijzen voor het leveren en leggen van keramische tegels.