Keramische tegels laten leggen?

Voordelig straatwerk voor iedere klus.

Keramische tegels laten leggen

Gunstige prijzen, kundig werk

Have Bestratingen bestaat uit een groep jonge enthousiastelingen met bij elkaar vele jaren ervaring. Wij verzorgen het straatwerk en tuinwerk voor particuliere- en zakelijke klanten. Ook groter straatwerk is voor ons geen enkel probleem. Wij beschikken over de benodigde apparatuur. Lees hier meer over bestratingen. Keramische tegels laten leggen? Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij zijn hierin gespecialiseerd en kunnen ook de tegels leveren. 

Voordelig

flexibel

jong bedrijf

Keramische tegels laten leggen

Have bestratingen biedt: Gunstige prijzen Kundig werk 100% tevredenheid Flexibiliteit 

Stratenmaker

Werkgebied

Werkgebied

Keramische tegels laten leggen

waar zijn wij actief?

Have Bestratingen is gevestigd in Elburg en werkt voornamelijk in de regio. Wij leggen keramische tegels aan in de volgende plaatsen: Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Zwolle, Lelystad, Almere, Amersfoort, ’t Gooi, Amsterdam, Apeldoorn en de regio’s hieromheen. 

over ons

wie zijn wij?

Mijn naam is Nick Have, eigenaar van Have Bestratingen en ik ben stratenmaker Dronten (regio) in opleiding  In mijn sociale omgeving heb ik veel enthousiaste en betrouwbare stratenmakers en kraanmachinisten. Ik heb besloten om met mijn vrienden onze diensten als statenmaker aan te bieden. Samen hebben wij vele jaren werkervaring. Door deze opzet kan ik een hele gunstige prijs aanbieden voor kundig werk. 

Dit in combinatie met een passie voor het vak, een professionele werkhouding en de wil om ieder project naar 100% tevredenheid op te leveren, maakt Have Bestratingen de perfecte partner voor kundig werk tegen gunstige tarieven.

Stratenmaker Harderwijk

Have Bestratingen

Uiterwaardenstraat 30B
8081 HJ Elburg

06 33 00 82 00
info@havebestratingen.nl

offerte  

Waarom keramische tegels laten leggen?

Keramische tegels worden vervaardigd uit klei dat op hoge temperaturen wordt gebakken. Een van de kenmerken hierdoor is de hardheid van de tegel, wat als voordeel heeft dat de tegel ongevoelig is voor invloeden van buitenaf.  Keramische tegels worden ook gebruikt voor binnenshuis. De tuintegels zijn ten opzichte van die tegels dikker (2 cm), aangezien de tegels buiten te maken kunnen krijgen met een zwaardere belasting en andere weersomstandigheden.  Keramische tegels bieden veel voordelen, een aantal belangrijke voordelen sommen wij onderstaand op. 

– Lichter dan betontegels. 
– Krasvast en kleurvast (verkleurt niet) 
– Kleur van tegel is bijna gelijk bij nat en droog weer. 
– Harde steen en zeer onderhoudsvriendelijk. 
– De tegels zijn maatvast. 
– De tegels zijn sterk, zo kunt u in de winter gerust zout op de tegels strooien zonder gevolgen.

in wat voor kleuren zijn keramische tegels beschikbaar?

Keramische tegels zijn in vele kleuren verkrijgbaar, wij kunnen vrijwel alles leveren (in samenwerking met Tuin en Terras Flevoland) en leggen. Zo is het zelfs mogelijk om hout kleuren te leveren waardoor u uw woonkamer naar buiten kunt halen. Wij hanteren nette prijzen voor het leveren en leggen van keramische tegels.